David de Vries

Vanaf 28 juni 2022 is David goedgekeurd als Bewindvoerder! 

Bij deze is er weer nieuw gezicht….

Wie is dat dan? Nou, ik zal mij even voorstellen:

Ik ben David de Vries, 45 jaar en de jongste medewerker van Bewindvoering Aan Zee.

Niet alleen de jongste in leeftijd maar ook de nieuwste medewerker.

Tijdens mijn studie bedrijfsadministratie aan de Hogeschool Alkmaar ben ik werkzaam geweest als object beveiliger bij een Datacenter in Amsterdam, ja ook daar moet de orde gehandhaafd worden.

Na mijn studie ben ik lange tijd werkzaam geweest bij een assurantietussenpersoon kantoor, eerst als financieel administratief medewerker en uiteindelijk als financial controller en belastingadviseur.

Het begin van Bewindvoering Aan Zee heb ik van dichtbij meegemaakt, ontzettend leuk om te zien hoe 1 ambitieuze vrouw hier vol overgave aan is begonnen en deze in korte tijd te zien groeien naar 2 vrouwen, naar 3 vrouwen en vervolgens opzoek naar een 4de.

Maar wacht eens even, toen begon het masculinisme bij mij op te borrelen en heb ik besloten om voor de mannelijke belangen op te komen en te solliciteren bij Bewindvoering Aan Zee.

En dat is gelukt, sinds 1 juni 2020 bevind ik mij als assistent bewindvoerder in het hol van leeuwinnen en zullen wij gezamenlijk strijden, met en voor al onze klanten, aan een betere toekomst.

Ik ben terecht gekomen in een geweldige club mensen en heb als doel, om mij zo snel mogelijk te ontwikkelen tot bewindvoerder.

Bedankt voor het lezen, en geniet van deze dag.

david