Bij ons kantoor wordt u altijd als een persoon behandeld en niet als een nummer

Mijn verhaal

Mijn naam is Heidy Stuijvenberg, 49 jaar jong en woonachtig in Den Helder.

Mijn werkende leven is begonnen in 1995 bij de Douane op Schiphol. In dit werk werd ik vaak gevraagd door mensen om te helpen met diverse zaken waaronder helaas ook dierenwelzijn. In dit vak merkte ik al dat ik graag mensen op de juiste weg hielp en altijd oplossend te werk ging.

Omdat ik een kinderwens had, heb ik toen gesolliciteerd naar het gevangeniswezen zodat ik dichterbij huis kon gaan werken. Na bijna 3 jaar als gevangenisbewaarder gewerkt te hebben, ondertussen trotse moeder van een zoon te zijn geworden, was het tijd voor de volgende logische stap:

Een functie op de bevolking van de gevangenis
(gedetineerdenadministratie) werd mijn nieuwe uitdaging!
Na 7 jaar waarin ik ontzettend veel geleerd heb en steeds meer beseffende dat administratie echt wat voor mij was, solliciteerde ik naar de functie van incassomedewerker bij een deurwaarderskantoor in Den Helder.

Aangenomen en vol goede moed begonnen aan deze uitdaging, helaas bemerkte ik dat ik niet zo graag mensen “pest” in hun nadeel. Het contact met klanten en opdrachtgevers vond ik erg leuk maar het “pesten” van de mensen zodat ze gingen betalen een stuk minder.

Op zoek naar de volgende uitdaging kwam ik terecht op een bewindvoerderskantoor. Omdat ik al 5 jaar op een deurwaarderskantoor had gewerkt kon ik de zaken van beide kanten goed bekijken. Doordat ik reeds een groot netwerk had opgebouwd en door de jaren heen bleef opbouwen, gingen ervoor mij deuren open die voor andere mensen vaak gesloten bleven.

Na 3,5 jaar werkzaam te zijn geweest in de bewindvoering besloot ik mijzelf te laten kwalificeren voor de functie van bewindvoerder bij de rechtbank. Dit met op het oog hebbende “ooit” voor mijzelf te beginnen, niet wetende dat die dag eerder zou komen dan dat ik had verwacht.

In april 2017 besloot ik mij te richtte op het voldoen van de strenge kwalificatie eisen van de rechtbank. Eind juni 2017 kwam het verlossende telefoontje dat ik voldeed aan alle eisen en mij mocht laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar.

Per 1 augustus 2017 is Bewindvoering aan Zee B.V. een feit!!

Wat doen wij?

Afhandeling van de post

De bewindvoerder zorgt onder andere voor afhandeling van de post. Alle daarop betrekking hebbende post komt binnen bij de bewindvoerder en alle inkomsten worden gestort op een zogeheten beheerrekening op naam van de rechthebbende.

Betaling van vaste lasten

Onder al uw inkomen verstaan wij (salaris, uitkering, huur- en zorgtoeslag, kindgebonden budget, kinderopvang toeslag belastingteruggave, PGB, kinderbijslag). De beschikking over deze beheerrekening ligt in handen van de bewindvoerder. 

Aanvragen van voorzieningen ter verhoging van het inkomen

Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden wordt het leefgeld overgeboekt op een rekening waarover u zelf kunt beschikken. Deze wordt ook door ons geopend. Wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening en continuïteit van het werk.

Wie zijn wij?

heidy

Heidy

In dit vak merkte ik al dat ik graag mensen op de juiste weg hielp en altijd oplossend te werk ging.

carla

Carla

Het motto dat mensen altijd als persoon behandeld worden en niet als een nummer, sluit naadloos aan bij mij.

davidbewind

David

Ik ben terecht gekomen in een geweldige club mensen en heb als doel, om mij zo ver mogelijk te ontwikkelen.

tanja

Tanja

Ik heb er heel veel zin in en ga mijn uiterste best doen deze functie zo goed mogelijk te vervullen.

Wat maakt ons bekwaam?

Geaccrediteerd door de rechtbank.

Garantie voor onze volledige betrouwbaarheid.

Wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening.

Wij hechten heel veel waarde aan onze continuïteit van het werk

Wij denken vanaf het begin graag met u mee. 

U wordt bij ons als persoon behandeld en niet als een nummmer.

Oprichting

Horus-2

Contact ons

Neem contact op!

Heeft u meer vragen? Stuur dan een email of neem telefonisch contact met ons op.

+31(0)223 204200 ( kantoor)
+31(0)6 40946479 ( Whats-app)

Telefoonnummer

+31(0)223 204200 ( kantoor)
+31(0)640946479 ( Whats-app)

Adres

Bewindvoering aan Zee B.V.
Het Arsenaal 12A
1781 XP Den Helder

Email

info@bewindvoeringaanzee.nl